Om

 

Vad gör Resense design unikt?

Resense Designs målsättning är att skapa tjänster och produkter som kommunicerar och utvecklar våra kunders miljöarbete. Målgruppen är företag som ser vinsten i att kommunicera sitt arbete inom hållbarhet gentemot sin egna kunder eller anställda. Vi erbjuder våra kunder att bli starka och framträdande genom att utnyttja konkurrenskraften i ett tydligt miljöarbete.Det kan ge dem rejäla marknadsfördelar gentemot deras konkurrenter.

Vi använder inte de redan etablerade och uttjatade uttrycken för att kommunicera budskapet om våra kunders miljöarbete. Vi tror att våra kunders budskap når slutintressenten effektivare om det är unikt. Därför tar resense design fram unika lösningar åt våra kunder.

Vi vill (re) åter skapa (sense) betydelsen av vad design kan åstadkomma.

Bakgrunden till Resense design

Resense design är startat i början av 2013 av Erika Bergström.
Erika Bergström tog 2012 examen vid Linnéuniversitetets designprogram i Pukeberg, Nybro. Inom utbildningen gjorde hon hösten 2011 en utbytestermin vid Lessius, Mechelen, Belgien, och läste då interiördesign för att bredda sitt kunskapsområde inom design.

Erika Bergström beslutade sig för att starta Resense design då det fanns ett glapp på marknaden inom konkret hållbarhets kommunikation samt att hon brinner för både design och att arbeta för att främja hållbarhet. Resense Design drivs både självständigt och i samarbete med olika aktörer samt samarbetspartners beroende på behovet i varje specifikt projekt.

KONTAKT

Erika Bergström
info@resensedesign.se
+46 (0)73 776 90 41